До мене знов прибився б лий птах...

До мене знов прибився білий птах,
Сидить собі і все чогось чекає…
І у його розкрилених очах
Надії мить, що хвилею стікає.

Отак і я, як той приблудний птах,
Шепчу тобі, а, може, схаменешся?..
А Небо, Небо, зоряний мов дах,
Дивлюсь услід, а, може, озирнешся?..

Літа пливуть, стікають в часу плин,
Душа за ними, сплетена клубочком…
Думки летять, мов той лелечий клин,
Несуть привіт ми зоряним листочком…

Ти в моїм Серці – Вічний Океан,
А я у Нім, як та мала краплина!..
Розтанув в Небі зоряний туман,
Світанок вже на крилах стрімко лине!..

Іду стрічати, про Любов шепчу,
Кудись подівся білий птах раптово…
І я за ним голубкою лечу,
Злітає з уст Подяки щире слово!..

25.11. 2016,  8-19


Рецензии