Скажи менi

Скажи мені будь ласка
Набриднуть я зумів?
Кохаєш ти, то маска,
Набір лукавих слів.

Що звичка, то єдине,
Що держить в купі нас,
Кохання ж згодом гине,
Його ковтає час.

Ми ж лаємось частіше,
Хто що не доробив,
Так не було раніше,
Як кожен з нас любив,

Любив зробить приємне
Тому, кого кохав,
Й це почуття взаємне
Вже кожен з нас плекав.

Скажіть мені будь ласка,
Чом нині ми такі,
Закінчилась чом казка,
Чом почуття слабкі.
24.11.16.


Рецензии