да прыть не та...

Стремительно  теплеет!
Страшно  вдуматься,-
от        "минус" 
тридцати        пяти   
до           одного!
Невероятно!
Ненавязчиво    метёт!
Ленивые      порывы    
ветра        колышут
снежную       вуаль!
Чарующая     сказка
наяву!
Безмятежна увлечённая   
игра        снежинок 
в            чехарду!
Сыграл    бы   сам,
да   прыть   не  та!
Душе     промёрзшей,
одичавшей  в холодах,
вернулся  ,  наконец ,
покой!


Рецензии