Як нестерпно болить душа

Як нестерпно болить душа,

Коли рідний народ мій гине…

Не сказати цього у віршах,

Як страждає моя Вкраїна.

 

Як  нестерпно болить душа,

Коли чую з новин про втрати…

Нехай той, хто війну почав,

На віки всі буде проклятий.

 

Україно моя, вставай,

Після всіх потрясінь  на ноги.

І на зло ворогам розквітай,

Під всесильним Покровом Бога.

 

Україно моя, свята,

Я – люблю тебе, всім серденьком.

Так, як  неба блакить любить птах…

Так, як любить донька свою неньку.


Рецензии
Доброго дня! Дякую Вам!

Лора Трамп 1   21.01.2017 20:57     Заявить о нарушении