КА МЕРЪ ТОНЪ!!!

ВЪ ЗА Ии МО ДЕЙй СЪ ТЪ ВИЕе!!!... ВОЗЪ МОЖЬНО!!!...

   -  НО  ЕСТЬ!... ЛИШЬ  ООДИНЪ!!... НЮ АН СЪ!!!...   

   -  ВЪСЁ!!!...  ПЪРО СЪ ТЪРАНЪСЪ  ТЪВО!!!...  КЪ ВАНЪ ТО ВА НО!!!... -

   -  Ии  ВАНЪ!!!...  ЧЕЛО ВЕКЪ - РЕ ЗОНА НЪ СЪ!!!... -

   -  КА МЕРЪ ТОНЪ!!!... -

      ТОНЪ

      P.S

      КА - ДУША

      МЕРЪ -  ЕНЪЕРЪГИЯ(Р) ЕСТЬ(Е) МЫСЪЛЬ(М)

      ТОНЪ -  ТО  СЪВЕТЪЛАЯ ДУША(НЪ) 


Рецензии