До весни

   
На зиму осінь повертає,
Із снігом випали дощі,
День замітино  згасає,
У вікнах світяться вогні.

Холодний вітер розгулявся,
Шумить, лютує за  вікном,
Нагнати страху намагався,
З вікна війнуло холодком.

Холодні течії вирують,
По небу вітер їх несе,
Вони іще не раз здивують,
Вже скоро зміниться усе.

Природа осені вирує,
І швидко плине до зими.
Зима рішуче вже крокує,
Все заморозить до весни.


Рецензии