Переповнюють почуття...

Переповнюють почуття,
а, як добре, то хочу віршів.
Віршів хочу, і то – скоріше!..
Переповнюють почуття...

Переповнюють почуття...
Хочу віршів – палких, смиренних...
Тих, моїх, що на три катрени.
Переповнюють почуття.

Переповнюють почуття.
Добре, гірко – я віршів хочу.
Вірші – в серце, як сльози – в очі...
Вірші, власне, і є – життя...


Рецензии