Зимова нiч
З неба валить густий сніг,
Клен заснув глибоким сном,
Вкритий ковдрою до ніг.
Ліхтарі в імлі бурштинять
В сніжнім мареві із мрій,
Ніч стрічає благочинно
Невблаганний буревій.
В душу й серце проникає
Ніч й зима, мороз і сніг
І ніхто того не знає,
Що завтра стане на поріг.
20.11. 2016р., Київ
Свидетельство о публикации №116112309136