сократим

***
сократим
до сократовского
неписьма
до устного
звукоизвлечения
речения
благолепного лечения
петушиного Асклепия
не лепо ли ны бяшете
словом стадного полка
вопящего согласное
распни-распни-распни

23.11.2016(15–50), #парийские_песни
© Андрей Лопухин


Рецензии