Зулун югъ
На лугьуди ахварик ква.
Пеш аламаз гьеле тарал,
Ахъа хьана живед харал.
Гъалиб хьана кьуьд чи чилел,
Акъвазнавач вахт са рекьел.
Ишехьзава багъ са тегьер,
Чилел жеда мад гьа хъуьтlер.
Къай атана сугъул хьана,
Зи багъдавай гуьзелар.
Хъипи пешер рагъул хьана,
Пелеш хьана гъезелар.
Тlебиатди чlурна хьи чин,
Чил авуна вири кlвачин.
Йикъарини тади кваз фин,
Хъуьтlуьз ганва кlевелай кьин.
Свидетельство о публикации №116112305943