Летять зорi скрiзь хмари...
Летять зорі скрізь хмари,
Летять хмари над тижднем,
Летить тиждень у літо,
Летить літо у рік...
Я не втомлюсь хотіти
І завжди бажати
Молитись за тебе,
За наш файний вік...
Ці зорі і хмари,
Ці літа і зими,
Наші роки і кроки
Летять разом в ту даль,
Де не буде нещасних,
Де не буде самотніх,
Я б теж полетіла,
Немаю крилів нажаль...
Нас єднає ця файна,
Нас єднає зелена,
Нас єднає ця тепла
Маленька земля,
Де так просто любити,
Не вбивати, а дбати,
Друг за друга молитись,
Радіти, як мати за немовля...
Свидетельство о публикации №116112300319
Маргарита Клевцова 23.11.2016 02:16 Заявить о нарушении