Заколихана тихiм свiтлом...

(на украинском языке)

Заколихана тихім світлом
Відображення зорь на воді...
То - вночі.  Днем -
Шаленим вітанням
Моїх мрій та надій...

Зачарована ніжним поглядом
На осінні дощі та гаї...
То - ввечорі.  Зранку -
Веселим промінем,
Коли сяють очі твої...

Як чудово це все сплітається
І поєднується в мені,
Як контраст кольорів
Вшивається в мої ночі і дні...

Я кохаю жовте з блакітним,
Я кохаю радість і біль,
І це небо над золотом житнім,
І це жито - для волошок купіль...

Не буває любов без смутку
І чергує весілля й журбу
Це життя, де контраст дуже мудрий
Тче суровою ниткою долю,
Чи сумнівну ллє ворожбу...


Рецензии
Прекрасний вірш! Сентиментально, ностальгічно, душевно. Дуже сподобалось!

Артур Грей Эсквайр   23.11.2016 01:31     Заявить о нарушении
Дякую! Дуже приємно. I Вам успiхiв!

Маргарита Клевцова   23.11.2016 02:09   Заявить о нарушении