Посмiшка Софi

(на украинском языке)

Скільки коштувала посмішка твоя,
Що залишилася в майбутньому?
Дивишся з портретів,
Немов в дзеркало життя;
Захоплюєш серця
В яскравому і незабутньому...

З кожним кроком відкриваю новий закуток,
Що ніколи не повторюється в твоїх межах,
Кожен раз вдихаю від твого кохання
Чарівний ковток,
П'ю з джерел твоїх прозорих,
Задихаюсь в осені твоїй пожежах...

Це не сон, а справжнє почуття,
Що витоки бере з посмішки твоєї,
Що залишається на все життя...
Зробити варто тільки один рух
І посміхнутися тобі у відповідь
Наївністю і щирістю душі своєї...


Рецензии