Коли душа промiниться коханням

Намисто ночі, зорі, чисте небо...

Міські вогні і шепіт хвилювання...

Осінній подих першого зізнання,

Душевний трепет щирих почуттів...

Моїх підборів стукіт, шерех плаття...

Крокую Києвом, огорнутим вогнями,

Здається, небо в хмарах, чи то плями?

Отак душа проміниться коханням...
2013-2014


Рецензии