Горiла свiчка
Душа палахкотіла ледь жива,
Молитва враз зверталася до неба,
Палали, тріскались напружені уста..
Упало листя жовте на долоні,
І вітер довго зачіску псував...
А вогник тихий жеврів у полоні,
Ще трохи тлів, повільно догорав...
*.*.2013-*.*.2014
Свидетельство о публикации №116112209877