Присмак вина
Моя печаль і мій ти сон.
Ти — гордiсть, що в мені є, люта,
Сильніше всяких заборон
Ти — вічне полум'я в долоні
Із терпким присмаком вина,
З тобою, дещо , не сторонні ,
Щоправда, поміж нас стіна.
22.02.16.
Свидетельство о публикации №116112209027