Нам закохатись не бажав нiхто
Ні ти. Ні я. Ні вороги. Ні друзі.
Нам треба було в прикордонній смузі
Ще залишатись років, може, сто.
Та у любові є один закон:
Її не змусиш. Навіть молитвами.
Любов прийшла і стала поміж нами.
Примхлива, невблаганна, наче сон.
Любов ревнує нас до інших справ.
За кожну мить їй винні звітувати.
Обтяжлива... А кожен хоче мати
Любов, яку ніхто не побажав...
Свидетельство о публикации №116112201390