22. 11. 16

В любові мабуть є томат
Клянусь, не показалось
Готовий прокрутить назад
Готовий на що сталось

Червоне, й дуже наче кров
Та крапель там не бачив
Напевно сука та любов
Бо рве без крові значить

А шрами разом у асфальт
Каток собі спресує
Та тих яскравих "личных" дат
Ніхто не компенсує


Рецензии