Нино Рота - Горящая луна, сицилианския песня

То не луна, то я пылаю – посмотри!

Моя душа – всего лишь топка для Любви.

Моя душа кричит от боли:

«Приди ко мне, любовь моя, дай мне покоя!»


Lu tempu passa      
Ma non agghiorna   
Non c'e mai suli   
S'idda non torna   


Проходит время, но той боли не унять!

Ну где же сердце, что смогло б её понять?!

Кому ж спою я песнь свою?

Приди ко мне, любовь моя, явись, молю!
______________________________________
Оригинал (итал.):
Nino Rota - Giuseppe Rinaldi-
Anthony dal Padrino III - Franc D’Ambrosio

Dm A#            
Brucia la luna n'cielu E ju bruciu d'amuri
Dm D7        Gm
Focu ca si consuma Comu lu me cori
Gm            A7 Dm
L'anima chianci Addulurata
 A#7 A7        Dm
Non si da paci Ma cchi mala nuttata
    
Lu tempu passa   Dm   Gm
Ma non agghiorna      Dm
Non c'e mai suli      A#7
S'idda non torna      A7

Dm A#               
Brucia la terra mia E abbrucia lu me cori
Dm D7             Gm
Cchi siti d'acqua idda E ju siti d'amuri
          A7 Dm
Acu la cantu La me canzuni
      A#7 A7        Dm
Si no c'e nuddu Ca s'a affacia A lu barcuni


Рецензии