Лiтература

Немов думок клавіатура,
Багатогранна, як граніт,
Та це ж вона - література,
Яка вміщає цілий світ.

Вона мінлива, як людина,
Така гнучка, мов тінь нічна,
Прозорая, немов перлина,
В своїх словах, як день ясна!

    21.11.2016р. 15:40.


Рецензии