Зв льнити розум злет ти

Звільнити розум і злетіти
Триматись обома руками
Не буду.
Твої білі квіти
мене до неба із громами
донесли,
обома руками
триматись більш не хочу я
мої слова
минуть з роками.
І з їхнім ехом
згину я.


Рецензии