Аа ЗЫ!!!

Аа ЗЫ!!! - ПЪРО ХО ОО ДЯ Яя ТЪ(Аа)- НА - ЗЕ МЪЛЯ ХЪ!(ЗЫ)...

   -  ЦЕ ЕПЬ - ВО ПЪЛО ЩЕ ЕНИ ИЙ -  ЗЕ МЪ НЫ ХЪ!!!...

Ии иИ - КА АР МУ -  СЪВО Юю!!... - ОТ РА БО ТА ВЪ!...

   -  ВО ОЗ ВЪРА ЩА ЕМ СЯ - ВЪ - МИ РЫ Ыы!!...-  СЪ ВЯ ТЫ ХЪ!!!... -

   -  СЪПИ РА АЛЬ!!!... -


    ХЪ


      P.S

   Аа -  ИЗ НАЧАЛЬ НО Ее(А)  ВЪ ТЕБЕ(а)

   ЗЫ -  ЗЕМЪЛЯ Яя   ВО ПЪЛОЩЕ НИ Яя 

   ЦЕПЬ -  ДАРЪ(Ь) ПОКОЯ(П) ЕСТЬ(Е) ЦЕЛЬ(Ц)

   СЪ   -  СЪВЯЗЬ

   ВЯ   -  ВЕ ДЕНЬ Ее(В) ВЪ  ТЕБЕ(Яя)

   ТЫ  -   ЕеДИНЫ Йй  СЪ  ТЪВЁРЪДО(Т)

   ХЪ  -   ГА РЪ МО НИ ЗА Аа ЦИ ИЯ - ПЪРО ЦЕ ЕС - СЪ - СЪ

   ПИ  -   НИТИ(И)  ПОКОЯ(П) - ВЪРА ЩЕ ЕНИ Ее

   РА  -   СЪВЕ ТЪ

   АЛЬ -   ДАРЪ(Ь) СЕ МЕ НИ(ЛА)

   ЛА  -    СЕ МЯ

   АЛ  -    ПО ОО ЛЕ

   






 


Рецензии