Кет
Наша кішка народила двох своїх перших кошеняток. Ми з мамою раділи і дивилися на те диво,як Кеті (кішечка) , вже піклувалася про своїх малят.
Наша Кеті була рідкісної породи,та ми й не думали про те ,що її можуть забрати,бо вона стала членом родини. На другий день Кеті вийшла на вулицю прогулятися, і мабуть хтось її забрав, вона так до вечора й не повернулася.Вони,ті люди котрі забрали її мабуть не побачили ,що вона тільки привела малечу.
-"А якже крихітки"?- запитала я в мами,
-"Як вони без мами"?.
Ми швиденько знайшли маленьку пляшечку,і молоко, і вже приступили до годування двійнят. Вирішили годувати малюків з мамою по черзі,а вранці вирушимо на пошуки Кеті.
Мама й татко ,зранку, поїхали на пошуки кішки. Пошуки тривали до вечора. І в сусідньому селищі, тато побачив,дівчинку, років десяти, вона гралася нашою Кеті. Мабуть для того, щоб вона не втекла ,вона її тримала на повідку. Мої батьки підійшли до незнайомки і Кеті одразу ж пішла до них на руки. Тато й Мама без зайвих слів забрали своє і поїхали додому, до маленьких кошенят, які вже так скучили за мамою.
Малюки і мама були разом. Кеті тепер залишала їх на трішки і знову поверталася до своїх обов'язків - матусі. А ми стежили тепер ,щоб нашу кішечку ніхто не забрав.
Свидетельство о публикации №116112101906