У верхньому куточку серця

У верхньому куточку серця є втаємничена кімнатка,
та, де живуть слова таємні і надтаємні почуття.
Там сумнів руйнівний, пекучий не має місця – все в порядку...
Від почуттів і слів таємних залежить все моє життя.

Хоча, здавалось, що та тайна... Слова і почуття – всі знають:
це – «щастя». І «любов». І «ніжність». Простий  набір звичайних слів.
Всі знають ці слова звичайні. І часто-густо промовляють.
А я – плекаю таємницю тих справжніх слів і почуттів.

Я можу сам собі казати слова, що в серці оселились.
Я промовляю їх нечутно: якісь – удень, якісь – вночі.
І почуття мої таємні негаласливо причаїлись,
бо справжнє почуття – таємне. І втратить сенс, як закричить...


Рецензии