Непрочитаний лист
Мій тато, я пишу тобі листа.
Надходить осінь, сонця вже замало.
А вишня, що садив ти, підроста,
Верхів’ям майже хату перегнала.
Потріскався небілений димар,
З гнізда старого вилітає пір’я .
Самотній кіт, мов дбалий паламар,
Обходить непідметене подвір’я.
Похнюпився занедбаний садок,
Поріс бур’ян, паркан схилився кволо.
А виноград не втримав ягідок –
Попадали, незбирані, додолу.
Сумує все без тебе, і, повір:
Ти кожний день на гадці в мене, тато.
І ллються сльози дрібно на папір –
Бо ти листа не зможеш прочитати.
05.10.2016
Свидетельство о публикации №116112111364
Прийміть мої співчуття Наталю...
Танюша Весенняя 12.02.2020 23:01 Заявить о нарушении
Мой папа тоже был поэтом.
Наталия Хорунжева 13.02.2020 01:00 Заявить о нарушении
Танюша Весенняя 13.02.2020 01:57 Заявить о нарушении
Наталия Хорунжева 13.02.2020 13:36 Заявить о нарушении