Здоровенькi були!

Ельцин, Кравчук і Шушкевич
Змову у Пущі вели:
Миттю Союз розірвали
І...Здоровенькі були!

Стали вони незалежні,
В руки по царству згребли,
А своїм людям - по дулі,
Щоб здоровенькі були.

Мафії, злидні, розруху
В царствах своїх розвели,
Ну, а народам бажають,
Щоб Здоровенькі були!

В дружній сім'ї - українці,
Руси, узбеки жили,
Вмить ворогами всі стали,
І...Здоровенькі були!

Людоньки, що ж знами стало?
В прірву нас всіх завели!
Краще би їх розірвало -
Всі здоровенькі були б!

         (1992р.)

     20.11.2016р. 10:56.


Рецензии