Гарба

Гарба без дишла -
То вже не гарба,
А так...якась
Потвора
Предковічна,
Бо їй крива -
Пряма дорога
Стрічна,
І їй уже година-
Як доба.
Повзе і скаче
"Вільная Гарба",
Обіч дороги -
Сірі та калічні,
"Гарба" ламає душі
Пересічні,
"Гарбі" ганьба,
"Гарбі" ганьба,
"Гарбі" ганьба!
Куди біжиш "Гарба",
Без рульового,
Кого везеш,
Куди везеш,
Куди повзеш?
А з-під коліс,
Неначе іскри креш:
- Як ще живеш?
Ні, не збагнути
Цього!
Ті, що катаються
В "Гарбі"- ЮРБА!
Всі намагаються
Свою зіграти роль,
А шлях здолали,
Як поглянеш - нуль.
По земній кулі
Котиться "ГАРБА"!
   (2001рік)

    20.11.2016р. 07:39.


Рецензии