Помни
Безшумно розчинюся вдалині;
Коли востаннє, дотиком проникну
І тільки слід холодний, лишу по собі
Щодня, щовечора - до мене повертайся,
Розповідай історії про наше майбуття
Ти тільки пам'ятай, не зазнавайся.
Молись, щоб з тінню не зливався я
Але якщо забути все призначено?
То вирви й викинь марні здогадки
І не сумуй, не кожна мить потрачена.
Навчися відпускати темні спогади,
Уламки світла повертати до життя,
І в серці свому... Зупиняти опади.
Свидетельство о публикации №116111900939