Не сьогоднi

Я нікого не хочу чути...
Не сьогодні... Будь ласка, ні...
Душа лягла знову спати-
Чи на тиждень, чи взагалі...

Дощ мою присилить самотність,
Нагадаючи, що Ти не тут...
А вночі знов благаю небо
Вберегти від життєвих смут...

Восени все чомусь вмирає-
Це не може ніхто змінить...
Серце смуток знов відчуває,
І душа на вітру тремтить...

Я втомилася... Я хочу тиші,
Щоб мене не питав ніхто...
Щоб в обійми Твої до болю-
Я в Тобі віднайду тепло...

Я не хочу нікого бачить...
Потонути б в обіймах Твоїх...
Розчинитись присмаком щастя...
Почуттів торкнутись дивних...


Рецензии