Врятуй!

Знову ніч за вікном-
Не заплющу очей...
Я сумую безмежно-
Ти найкращий з людей...

Зорі змінять зірки,
Вітер сум рознесе...
Я стомилася так...
Вже набридло усе...

Хочу бути слабкою
У обіймах Твоїх...
Я благаю щоночі-
Хочу в світ для двоїх...

Цілувать Тебе хочу...
Цілу ніч... Досхочу...
Бути завжди з Тобою...
Мабуть, знов промовчу...

Я чекаю щоночі...
І поволі тону
У думках, в яких Ти є...
Я благаю: "Врятуй!"...


Рецензии