Самотня

Самотній день, самотнє сонце,
Самотній вечір, самотня ніч...
Думки мої перетворились
У безліч різних протиріч...

Самотнє небо намалює
Твоє обличчя із зірок...
Я за Тобою так сумую -
Знов в голові вихор думок...

Шалений вітер нагадає,
Що я сьогодні знов одна...
Не можу дихати без Тебе-
Гірка на серці самота...

Я подумки лечу до Тебе...
Ти завжди у моїй душі...
Лише під ранок засинаю...
Під пісню надсумну дощів...


Рецензии