Чи достатньо?
Що то? Сум?
Але ж наче в цьому є якась краса!
Вікна, пар і люди у вікні
Кудись біжать,
Біжать, мабуть, від хмар...
Але ж і я один із них,
Але ж і я кудись спішу,
Але хіба є часу в нас достатньо?
Але...
Хіба я та'кож перетну свою межу?
Свидетельство о публикации №116111708655