IХНЕ КIНО

    Гумореска

Як же хороше тепер
В УкраЇні "панській"-
Всім показують в "примєр"
Фільми "мериканські".

Хоч і сором - все одно,
Я сказать беруся,
Як дивилися кіно
Онука й бабуся.

Біла там одна красуня
З негром...просто жуть!
Наче рисаки басують -
Сміються, іржуть!

На екрані наче бій,
Все там по-крутому;
Ось де він лежить на ній,
Ось - вона на ньому.

То цілуються в засос
Відпочивши трішки,
То утворять паровоз
Вгору підняв ніжки.

Ось, сплелись неначе хміль,
Стогнуть, наче хворі,
Утамовують свій біль
В сексуальнім морі.

Соромно бабусі тій
З "внукою" сидіти,
Та й не знає, де ж то їй
Свої очі діти.

Так гарцюють двоє там,
Аж ламають ліжко,
А онука каже: - Ба,
Зачекайте трішки.

Як у них там повсяк час
Красиво живуть,
Зараз буде - вищий клас -
Трахатись почнуть!

      17.11.2016р. 16:00.








 












 


Рецензии
:-))) Оригінально Ви розумієте кіномистецтво! Всіляке читав про кіно - таке вперше...

Артур Грей Эсквайр   17.11.2016 20:21     Заявить о нарушении