Don t die!

We agreed to meet on a glade.
I went on the silent wood.
In a hand I held a blade.
My mood was very good.

We met on our place.
I looked at your face.
It was pale, like ice.
It was a magnificent trice.

Don't die, I tell you: don't die.
Hold, grab life.
Don't die, I will not leave you.
Do not die!

I seized you for a throat
And looked at your eyes.
You didn't even resist.
And we couldn't coexist.

Don't die, I tell you: don't die.
Hold, grab life.
Don't die, I will not leave you.
Do not die!

You were dying in my knees,
I weren't understanding this.
Dark spread in my body.
I asked: "Help me, somebody".

Don't die, I tell you: don't die.
Hold, grab life.
Don't die, I will not leave you.
Do not die!
I'm dying too.

2014

*из альбома "Schicksal" музыкального проекта МорокМ vk.com/morokm


Рецензии