Радость! где ты? на турецком
*****
Sevinc nerdesin, nerdesin?
Meni biraktip gittin.
Neden nereye ne icun?
Menden hersey sen sakladin.
Quvet - ne yaptimki sana?
Biliysin, kus gibi ucuptum
Guldum her vakit, her zaman.
Diger da mana gulustu.
Ve Ask - ihanet oldum
Sen neden meni biraktin?
Kader oldugunu dusundum.
Yazik, menda cok inandim.
Umut- tek kaldin yaninda
Meni birakma lutfen.
Tek sen inandin mana
Tek sen, umutu verdin!
Sevil Aledinova 10 september. Simferopol.
Свидетельство о публикации №116111606430