Труднощi життя

Знати наперед не можна
Труднощі свого життя,
Це людина знає кожна,
Але мріє мов дитя.

Я освічена людина.
Труднощі здолаю всі,
Щоб жила моя родина
З посмішкою на лиці.

Та життя то усміхнеться,
То чомусь весь час бурчить,
А навколишнім здається,
Ти не вмієш добре жить.

Бо ти чесний й працьовитий
І дурить людей не звик,
Ти заробленим лиш ситий,
Хоча й твій лунає крик.

Ти виходиш на майдани,
Влада каже ти з орди,
Нині ти такий поганий,
Хочеш вирватись з біди.

Щоби жити так заможно
Як поляки вже живуть,
Заробляв би добре кожний,
У Європу нас же звуть.

Переможуть чесні люди,
Крадіїв чекає суд,
Як це робиться усюди
Так і буде у нас тут.
15.11.16.


Рецензии