ОО СЬ!!!

НИ ТИ -  ДЪВИЖЕ НИЕ(ТИ)!!!...  ВЪРЕМЕНИ(НИ)!!!...

   -  ОО НИ -  ВЪСЁ!!!...  ПЪРО ОН ЗА ЮТ!!... 

   -  НА   СЪКЪ ВО ОО ЗЬ!... -                (ИН ЕЙ)               

ВЪРЕМЕНИ!...  ТЕЛО!!...

   -  ВЪ РА ЩА ЕТ СЯ!!!... -                (ЕЙ -ЕЙ)

НЕ  ПО ОД  ВИ ИЖ   НА!!!...  ОО ДЪНА!!... ТОЛЬКО!...

   -  ОО СЬ -                (БО ЖЕ СЪТЪВО)

      СЬ

    P.S

   ОО  -  ИЗ ЛУЧЕНИЕ  (БОГА)  ВО  ВЪСЕ  МЕРЪНО СЪТИ

   СЬ  -  ДАРЪ(Ь)  СЪВЯЗИ(С)

   ЙЕ -  МИ ИГ

   ЕЙ -  ВЕ ЕЧ НО ООСЬ ТЬ


Рецензии