Поранений птах
Він може, як завжди, співати, літати.
Уміє емоцію в пісню складати,
А слово – у вірш. І вважає це фахом.
Він зовні – як всі. Вам його не впізнати
Із тисяч таких же, як він. Хто літає,
Співає, з емоції пісню складає.
Хто може у вірші слова записати.
Ніхто не помітить найменшої рани.
Все так виглядає, мов ран не існує.
Можливо, він рани свої опанує.
А поки – лиш пам'ять, що він був коханим...
Свидетельство о публикации №116111602125