***
Колись, ти говорив
мені такі слова,
Які готова слухати
закохана люба.
Та я тоді кохала,
ходила на побачення,
На зустрічі згадали ми,
І про моє пробачення.
Бо ні про що ми
не жалкуємо,
тепер на заздрість
всім,
спілкуємось,
товаришуємо.
Свидетельство о публикации №116111602121