Я залишу душу в коридорi

Я прийду у мовчазну квартиру-
Тиша... Лише тиша за вікном...
Я залишу душу в коридорі...
Вкрилось небо зоряним сріблом...

Прохолодний душ не допоможе,
І не спинить рух моїх думок...
Я сумую... Дуже я сумую...
І лише годинника чуть крок...

Величезне ліжко поглинає
Моє тіло у собі лише...
Я нестерпно так до Тебе хочу!
Життя свій сценарій знов пише!

Ковдрою я вкриюсь з головою,
Намагаючись втекти від проблем...
Тільки знову мене не врятує
Безліч в телефоні номерів й імен...

Я прийду у мовчазну квартиру,
І закрию двері на замок...
Ти давно вже у моєму серці...
Ти мене підносиш до зірок...


Рецензии