Ти була готова мене сварити
Наче щось пороблено через мене.
Я не винен, просто хотів навчити,
Як то пишуть вірші у мить натхнення.
І зі мною поруч ти запалилась.
І писала вірші, не кожен зможе.
А без мене знітилась, розгубилась.
Щось чинилось інше, на вірш не схоже.
Та вдалось емоції зупинити.
Все так просто. Істину зрозуміла.
Ти зі мною поруч – талановита.
А до тебе іншому – нема діла...
Свидетельство о публикации №116111500952