Родная мова

Дзе ты, прыгажуня мая?
На поўні званчэй ручая.
Чароўна як казка жыцця
І першыя словы дзіця.

Сцяжынкай жыццёвай вядзі,
Бялёвы абрус пакладзі,
Радкі напісаць памажы,
Хай слова не стрене мяжы.

Квітней,адраджайся,звіні
Хай песні гучать, як званы.
Вясёлкаю ззяй над ракой,
Малюйся умелай рукой.

Паі васільковай расой,
Чаруй малахітнай красой
Палямі ільноў ты заві,
Жыві ў маім сэрцы жыві.

      05.09.2015.


Рецензии
Кацярына, вельмі цудоўна! С цяплом я.

Марина Владимировна Свиридова   15.11.2016 18:22     Заявить о нарушении
МарЫна дзякуй,ты ведаеш беларускую мову.Вельмі прыемна.

Екатерина Марченко 2   21.11.2016 09:59   Заявить о нарушении