Напiвживi тiла бурульок

Напівживі тіла бурульок
Б'ються, падають вниз,
Зметені віником з рідного даху.
Віник для них - фашист.
Мертві вони будуть танути згодом,
Водою спускатись на дно
Щоб знову колись піднятися в небо
І впасти. Життя їх - лайно.

14.11.2016, 10:09


Рецензии
Да,не особо оптимистично...Хотя,что-то в этом есть.

Вадим Зинчук   15.12.2016 21:02     Заявить о нарушении