Життя

Боляче,а ти терпи,
Щасливо буде - тихше будь.
Життя тобі не пережить,
Якщо не знаєш вірний путь.

Тебе штовхають- ти тримайсь,
Зіб'ють з путі- шукай  шляху.
Життя тобі не побороть,
Якщо обходиш ти біду.

Люби,цінуй і поважай,
І про других не забувай.
Коли ти вчишся,знай собі:
Життя - урок,
Учись завжди.


Рецензии