Тобi потрiбна iнша. Просто iнша
Жорстка. Рішуча. Не така, як я.
Тобі із нею буде просто ліпше.
А що тобі незібраність моя?
Мої одвічні непрості проблеми?
Мій сум, якому все нема кінця?
Мої розмови на болючі теми?
І вираз неспокійного лиця?
Потрібна інша. Я – не перешкода.
За тебе Бога я щодня молю.
Хай буде інша, краща за нагоди.
Хай любить ще сильніш, ніж я люблю...
Свидетельство о публикации №116111404118