кохання

До мене радість, мов спустилася з небес
Ти - біле золото і успіх мій шалений.

Алмаз, сапфір, найдрогоцінніша людина.
Від тебе усмішка на устоньках єдина.

Життя для тебе не шкода і взгалі, нічого.
Від тебе плачу, але горісно - ніколи.

Стає спокійно, коли губи, мов вишні
Мене так солодко цілують твої ніжні.

Торкаючись твоїх, що гріють, теплих рук
Я забуваю все й холодних позбавляюсь мук.

Твої очі бачити хочу завжди й тону,
наче в морі. Адже щиро безумно люблю.


Рецензии