А я кохаю тебе чолов ча верс я
А я кохаю тебе,кохаю-з ранку до ночі тебе чекаю.
Але мене ти не помічаєш,хоч про кохання моє ти знаєш.
Та все одно станеш ти моєю й будемо разом,як ніч з зорею.
Неначе сонце весною сяє - так в моїм серці любов палає.
1)Настала осінь,за ній зима. А в моїм серці живе вона.
Живе любове,моя єдина. Моя русявая Катерина.
Вона вродлива,струнка,чарівна. Гарна та ніжна,наче царівна.
Ніколи я її не забуду і домагатися кохання буду.
Приспів
2)Лунає музика почуттів,в душі бринить пташиний спів.
Мені так добре поруч із нею-хочу назвати її своєю.
Мого кохання прийшла пора і покохав я тебе,Аврора.
А ти примхлива, голубоока,але душа у тебе широка.
Приспів
3)Як твоя врода вабить мене,врятуй же серце зранене.
А ти все ходиш,ніби пава й чомусь зі мною неласкава.
Та я діждусь коли лід розтане й в душі твоєї весна настане.
І ти прийдеш сама до мене й скажеш:люблю я тебе,Євгене.
Приспів
Свидетельство о публикации №116111311833