Знову чекаю

   
                Приспів

Знову чекаю тебе я у гаю-кличе нас музика.
Якщо не знаєш,тебе я кохаю - й пісня в душі луна.
Ти мені скажеш:»Моя ти кохана, будемо разом завжди.
Як пригадаю тебе я,Оксано,щастя в моїй душі".

1)Я тобі ніжно люблю прошепочу мій сизокрилий птах.
Ніжність,кохання,взаємне бажання читаю в твоїх очах.
Пісню любові тобі заспіваю,лиш попроси мене.
Разом з тобою в танку закружляю-ти запроси мене.
                Приспів
2)Наше кохання з`явилось ,немов барви райдуги.
Й сонечко сяяло нам із тобою навкруги.
Ти-мій наречений,а я твоя мила і скоро весілля  час.
Я дуже щаслива й ти дуже радієш-любов поєднала нас.
                Приспів
3)Нехай ллеться пісня рікою прозорою у серцях
І знайдемо ми через колючі терніі наш шлях.
Кохай мене щиро та я тебе милий-назавжди з тобою ми.
Ніщо не розлучить тепер,бо з`єдналися дві душі.
                Приспів


Рецензии