Мъного меръно ость!!!

ПОКОЙ  и  ДЪВИЖЕНИЕ!!!  ...  ООТЪ НОСИ ТЕЛЬНЫ!!!...

   -  ВЪСЁ  ВЪРАЩАЕТСЯ!  Ии... ДЪВИЖЕТЪСЯ!!... ТАМЪ!!!...

   -  ВЪРЕМЯ!... ПЪРО  СЪ ТЪРАНЪСЪ  ТЪВО!!...  СЪ КЪРУЧИВАЕТ!!!...

   -  СОЗЪДАВАЯ!... ИЛ ЛЮ ЗИИ!!...  НАМЪ!!!...

   -  ООДЪНО  ДЪНО!!!... МЫ  ВОВЪСЕ  НЕ ВИДИМЪ!!!...    (МИКЪ РО МИРЪ)

   -  ДЪРУГОЕ!... ЗА СЪ ТЫ ЛО!!...  ДЪЛЯ  НАСЪ!!!...    (КОСЪМОСЪ)

   -  НАШИ  СЕНЪСОРЫ -  ПЪЛОСЪКИЕ  ЩЕЛИ!!!...

   -  Аа... ВЪРЕМЯ!!!...  ООБЪЁМ НО!!!...

   -  Ии... ВЪ  НА Аа СЪ!!!...

   -  МЪНОГО МЕРЪНО ОСТЬ!!! -

      АС


Рецензии