Ос нь

Осінь розмалюю фарбами гуаші,
Тіні на деревах в сонячних проміннях,
Хмари, що кружляють високо над нами,
Перетворюючи небо в гомін журавліний.

Місто потопає в ранковому тумані,
Розтривожив зграї сизих голубів,
За вікном заграє осінь золота,
В гарному намисті ніби чарівниця.

Клени непомітно шелестять гілками,
Скидуючи листя з спорожнілих крон,
Лагідну й привітну, цю останню квітку,
Намалює осінь сонячним добром.


Рецензии